Over mij

 
Christella Dahlkamp (2).jpg

Het verhaal van Fotografie Christella

Een Fotograaf die de details van jouw leven wilt vastleggen met één klik

Wie ben ik?

Mijn naam is Christella Dahlkamp, geboren in 1969 en woonachtig in Heinkenszand, Zeeland. In het dagelijks leven ben ik, als verpleegkundige, werkzaam op de polikliniek kaakchirurgie van MKA Groep. Daarnaast heb ik een grote passie voor reizen en reisfotografie. Op de website van Columbus Travel kunt u mijn reisfoto's bekijken.

Hoe ben ik gestart?

Sinds 2008 houd ik mij met fotografie bezig. Zoals voor de meeste fotografen is fotografie ook voor mij begonnen als een hobby. Nadat ik mijn eerste spiegelreflexcamera had gekocht ben ik al snel begonnen met het volgen van cursussen en opleidingen, om zo het beste uit mijn camera te kunnen halen. Ook nu blijf ik me, door middel van workshops in de fotografie, nog met regelmaat bijscholen.

Hoe werk ik?

Wanneer ik fotografeer, dan probeer ik altijd de mooie en sterke eigenschappen van de persoon te benadrukken. Maar wat ik belangrijker vind, is wat jij als model graag wenst. De hele fotoreportage doen we in overleg. Alles is bespreekbaar, zodat we jouw wensen kunnen vastleggen en kunnen uitwerken tot een mooie herinnering.

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik op de knop hieronder!

 

Wat doe ik?

Portretfotografie

Met name portretfotografie is voor mij een geweldige uitdaging. De ogen zijn de spiegel van de ziel en dat wil ik graag laten zien. De omgang met mensen vind ik heerlijk en de fotografie geeft mij energie.

Zwangerschaps- en newborn reportages

Daarbij horen uiteraard ook de zwangerschapsreportages en newborn reportages. Het pure van zo’n klein wonder vast te mogen leggen is uniek.


Conceptuele fotografie

Tevens vind ik het heerlijk om bezig te zijn met conceptuele fotografie: daarbij bedenk ik van tevoren een bepaald thema uit , wat ik vervolgens met behulp van de visagiste en een model ga uitwerken.


Fotogroep Goes

Ik ben lid van fotogroep Goes, een vereniging van vrijetijdsfotografen uit Goes en omgeving. Mijn manier van fotograferen heeft mij inmiddels binnen deze groep al prijzen opgeleverd. En daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op!

 

Heb je zelf een idee voor een leuke foto of een creatieve bewerking?
Neem vrijblijvend contact op en we bekijken de mogelijkheden!

 

KvK: 78253144